Baby Nest, un moft sau o necesitate?

In ultimii ani popularitatea acestui cuib pentru bebelusi, Baby Nest, a crescut semnficativ. Asezat in el, nou-nascutul se va simti in siguranta si confortabil, astfel ca trecerea de la viata intrauterina la mediul exterior va fi aproape insesizabila.

Ce este un Baby Nest?

Baby Nest este, asa cum o arata si denumirea in limba engleza, un cuib pentru bebelusi. In termeni si mai simpli, este o saltea confortabila, cu margini inalte si moi, asigurand o zona de dormit sigura pentru nou-nascut.
Marginile au o inaltime ideala, astfel incat bebelusul sa poata fi vazut din orice pozitie, inclusiv atunci cand sunteti intinsi in pat, alaturi de el. Ele sunt suficient de moi, astfel incat sa permita alaptarea atunci cand mama se intinde peste ele.
Baby Nest are si un set de panglici care, pentru siguranta celui mic, se vor tine legate pana la 5-6 luni. Dupa aceasta varsta, panglicile pot fi dezlegate, iar produsul folosit pana la 2 ani.
Materialele din care este confectionat sunt testate si alese cu grija pentru confortul copilasului. Cuibusorul este captusit cu bumbac, iar in interior contine fibre siliconice.
Evident ca pot fi adaugate in orice moment accesorii precum pernute de diferite forme, care pot fi si personalizate cu numele celui mic.

Solutia ideala pentru co-sleeping

Stim cu totii ca dormitul impreuna copii-parinti sau co-sleepingul este controversat. In ultimii 20 de ani co-sleeping-ul a inceput sa se impuna, justificat de dorinta de a avea o apropiere cat mai naturala de noul nascut.
Pentru mama, nevoia de a fi aproape de cel pe care l-a purtat in burtica 9 luni este puternica. Pentru bebelus este important sa o auda, sa o simta si sa se simta in siguranta avand-o aproape, in aceeasi camera.

Avand bebelusul aproape, parintii vor fi mai putin stresati de teama ca micutului sa nu i se intample ceva rau. Sindromul mortii subite a nou-nascutului da fiori oricui, cu atat mai mult proaspetilor parinti. Avandu-l permanent sub supraveghere, somnul lor va fi mai linistit.

Cu Baby Nest, somnul tuturor va fi mai linistit si mai odihnitor. Cel mic are propriul sau spatiu, confortabil si sigur. Parintii nu se mai tem de riscul de a sufoca bebelusul din greseala cu o perna sau cu propriul corp si nici de acela de a-l lovi cu miscarile involuntare din timpul somnului.
Trebuie retinut faptul ca Baby Nest trebuie asezat intotdeauna la nivelul capetelor parintilor, iar bebelusul intins pe spate si acoperit cu o paturica foarte usoara, evitand riscul de sufocare.

Un somn dulce ca acasa, oriunde v-ati afla

In primele zile de viata ale bebelusului, Beby Nest-ul va fi folosit exclusiv in casa, fie in asezat in patutul lui, fie in patul parintilor sau pe canapeaua din living.
Cand insa veti incepe sa iesiti cu cel mic, sa mergeti in vizite la cei apropiati sau chiar in vacanta, cuibusorul va fi cel mai bun prieten al micutului, dar si al vostru. Bebelusul nu va simti nicio diferenta intre somnul la el acasa si cel din noua locatie, iar voi, parintii nu va veti mai chinui sa-l adormiti, facand nopti albe.
Usor de transportat, fara a ocupa prea mult spatiu, Baby Nest este un produs aproape indispensabil.

Asadar, desi la prima vedere cuibusorul ar putea parea mai degraba un moft, legat de dorinta unor parinti de a iesi in a evidenta si de a fi in ton cu ultimele tendinte, Baby Nest este deosebit de util. Beneficiile sunt atat ale bebelusului, cat si ale parintilor. Principalele argumente in a achizitiona acest produs sunt siguranta si confortul celui mic, un somn linistit pentru el si pentru parinti, dar si posibilitatea de a alege dintre mai multe culori si modele si de a personaliza anumite accesorii cu numele bebelusului.
Poti alege chiar acum un model din magazinul nostru online bebe-toys.ro. Te asteptam cu drag!

Lasa un comentariu

Mail-ul tau nu va fi publicat.